Laks med pesto og smørbagt toastbrød
Ingredienser:
– Fersk nyfanget laksefiléter
– Toastbrød
– Basilikumpesto
– Friske asparges
– Sauce med citron til fisk (købes færdiglavet i en pose)
Fremgangsmåde:
– Læg laksefiléterne i et ildfast fad
– Smuldr toastbrødets miderste stykke
– Blød Lurpak op og bland det med pesto og toastsmulder
– Placér blandingen let over laksefiéterne
– Sæt ris til kogning
– Blancér aspagesne ved at fylde koldt vand (ca.3 m) i en stor gryde og læg asparges i en si henover, med et låg på
– Lad fadet med laks bage ved varmluft ved 180 grader i præcis 20 minutter og stil til afkøling
– Varm saucen op og hæld den over de nykogte ris
Serveres varmt med kålsalat og et glas vin eller sodavand til.
En meget sund og virkelig velsmagende ret – kobinationen af chrunsy toastbrød ovenpå den bløde friske laks er vidunderlig!


