Laks med pesto og smørbagt toastbrød

Ingredienser:

– Fersk nyfanget laksefiléter

– Toastbrød

– Basilikumpesto

Lurpak

– Friske asparges

– Sauce med citron til fisk (købes færdiglavet i en pose)

Fremgangsmåde:

– Læg laksefiléterne i et ildfast fad

– Smuldr toastbrødets miderste stykke

– Blød Lurpak op og bland det med pesto og toastsmulder

– Placér blandingen let over laksefiéterne

– Sæt ris til kogning

– Blancér aspagesne ved at fylde koldt vand (ca.3 m) i en stor gryde og læg asparges i en si henover, med et låg på

– Lad fadet med laks bage ved varmluft ved 180 grader i præcis 20 minutter og stil til afkøling

– Varm saucen op og hæld den over de nykogte ris

Serveres varmt med kålsalat og et glas vin eller sodavand til.

En meget sund og virkelig velsmagende ret – kobinationen af chrunsy toastbrød ovenpå den bløde friske laks er vidunderlig!

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *