Vildtgryde i Slowcooker – Alá Avi

Vildtgryde i Slowcooker – Alá Avi

Recipe by Avi AbelsenCourse: Hovedret
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

10

hours 
Calorieskcal

Ingredients

  • Vildtgryde i Slowcooker – Alá Avi

  • – Småkød af vildt

  • – 1 Skalotteløg

  • – 1 Rødløg

  • – 1 fed Hvidløg

  • – Persille, Rosmarin, Timian

  • – Kød af 1/2 Limefrugt

  • – 1/2 dl. Mandelflager

  • – 1 dl. Rødvin

  • – 1/3 porrer

  • – 10 hele peberkorn

  • – 1 boullionterning + en asiatisk

  • – 1 lille spsk. Karrypasta (kan købes i Bilka)

  • – 1/4 æble

  • – En knivspids vaniljekorn

  • – 1 gulerod

  • – 1 spsk. honning

  • – Et par skiver af store Tørrede svampe

  • – 1 “Brik” tomatsauce”

  • – 2 Laurbærblade

  • – 1 spsk. fiskesauce, Svampesauce og soya

  • – (Chilli olie hvis man har lyst)

  • Efter de 10 timer ved varme niveau nr.2

  • – Madlavningsfløde

  • – Jævning

  • – Kulør

Directions

  • Hak alt i små stykker – Også lige i slowcooker i 10 timer og tilsætte kulør og fløde, lidt jævning også BUM! Det er bare godt!
  • Vi behøvede ikke engang “surt/sødt” til – jeg glemte det helt fordi smagen var så god. 😂

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *