Vildtgryde i Slowcooker – Alá Avi
Vildtgryde i Slowcooker – Alá Avi
Course: Hovedret4
servings30
minutes10
hoursIngredients
Vildtgryde i Slowcooker – Alá Avi
– Småkød af vildt
– 1 Skalotteløg
– 1 Rødløg
– 1 fed Hvidløg
– Persille, Rosmarin, Timian
– Kød af 1/2 Limefrugt
– 1/2 dl. Mandelflager
– 1 dl. Rødvin
– 1/3 porrer
– 10 hele peberkorn
– 1 boullionterning + en asiatisk
– 1 lille spsk. Karrypasta (kan købes i Bilka)
– 1/4 æble
– En knivspids vaniljekorn
– 1 gulerod
– 1 spsk. honning
– Et par skiver af store Tørrede svampe
– 1 “Brik” tomatsauce”
– 2 Laurbærblade
– 1 spsk. fiskesauce, Svampesauce og soya
– (Chilli olie hvis man har lyst)
Efter de 10 timer ved varme niveau nr.2
– Madlavningsfløde
– Jævning
– Kulør
Directions
- Hak alt i små stykker – Også lige i slowcooker i 10 timer og tilsætte kulør og fløde, lidt jævning også BUM! Det er bare godt!
- Vi behøvede ikke engang “surt/sødt” til – jeg glemte det helt fordi smagen var så god. 😂



