Vildtfrikadeller
En super nem og lækker frikadelle, fyldt med mange gode ingredienser, som giver en rund blød og lækker fornemmelse i munden – kan nydes både varme og kolde i madpakken dagen efter – HUSK at lave rigeligt!

Her ovenover ser du de ingredienser du skal bruge, for at “trylle” disse lækre frikadeller på bordet! Serveres med enten kartofler og brun vildtsauce, eller kold kartoffelsalat.
Har du dem med på madpakken, skal du bare enten lave en sanwich med lidt salat, en bolle og en rødbede, sammen med frikadellen, som du har skåret over på midten. Eller have den ren med som en “hapser”.
Vildtfrikadeller
Course: Frokost, Hovedret4
servings30
minutes40
minutes300
kcalIngredients
1/4 porrer
1/2 løg
2 fed hvidløg
1 æg
1 spsk. honning
1/2 tsk. Revet ingefær
1 mandarin
1/2 tsk. Gohst chilli olie (eller andet stærkt)
Salt
Peber
Frisk: Timian, Basilikum, Rosmarin
2 spsk. mel
En “sjat” mælk ca. 2/3-1 dl.
4 halve Waldnødder (meget fint hakket)
Directions
- Bland alle disse spændende ting sammen i en skål og rør godt rundt
- Form frikadellerne i ynglings spisestørrelse (for mig lidt store)
- Steg i en blanding af Lurpak (den firkantede) og Jomfruoliven olie steg lidt hårdt i starten, efterfølgende længe på svag varme, gerne med låg hen over.
- Serveres lune og smager som en drøm