Mørbrad i svøb – Burger Alá Avi
Ingredienser:
– Mørbrad (gerne som har ligget i krydderurter og waldnødder)
– Bacon
– Spidskål
– Gulerødder
– Akacie honning
– Syltede agurker
– Bernaise sauce (jeg købte færdiglavet)
– Æg
– Fløde
– Brochie bolle
Fremgangsmåde:
– Pisk æg og en lille sjat flæde sammen og steg det til Scrambled eggs
– Ruld baconslices om mørbrads og steg dem så de er sprøde udenpå, men lyserøde indeni (høj varme, gerne i olie og lurpak)
– Rist Brochie bollen
– Riv gulerod og snit spidskålen og læg et lag på underbollen, derefter en klat Bernaise sauce ovenpå
– Læg mørbradstykker på, sammen med Scrablet eggs
– Øverst lægger du syltede agurkeskiver og akaciehonning på, til sidst overbollen
Wauuu…DET er bare godt




