Mørbrad i svøb – Burger Alá Avi

Ingredienser:

– Mørbrad (gerne som har ligget i krydderurter og waldnødder)

– Bacon

– Spidskål

– Gulerødder

– Akacie honning

– Syltede agurker

– Bernaise sauce (jeg købte færdiglavet)

– Æg

– Fløde

– Brochie bolle

Fremgangsmåde:

– Pisk æg og en lille sjat flæde sammen og steg det til Scrambled eggs

– Ruld baconslices om mørbrads og steg dem så de er sprøde udenpå, men lyserøde indeni (høj varme, gerne i olie og lurpak)

– Rist Brochie bollen

– Riv gulerod og snit spidskålen og læg et lag på underbollen, derefter en klat Bernaise sauce ovenpå

– Læg mørbradstykker på, sammen med Scrablet eggs

– Øverst lægger du syltede agurkeskiver og akaciehonning på, til sidst overbollen

Wauuu…DET er bare godt

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *