Dyrekølle i ”Fru Römertopf” Alá Avi

Rådyr/Krondyr/Dåvildtkølle
i ”Fru Römertopf” Alá Avi

Recipe by Avi AbelsenCourse: Hovedret
Servings

14

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

5

hours 
Calorieskcal

Så fik jeg kreeret den bedste bukke kølle nogensinde  Den fik lov at tage mødommen for min helt nye “Römer Toph” – først i saltlage i tre timer, så efterfølgende i ovnen i 5 timer ved 80 grader imens familien hyggede i zoo og i 1 time ved 180, sammen med kartoflerne. Det var fantastisk.

Ingredients

  • To små gulerødder

  • 4 waldnødder

  • 2 spsk. Olie

  • Smør (Lurpak)

  • 10 cm. Porrer

  • Lidt chilli

  • 1/2 tsk. Ingefær 1 stort løg

  • 2 fed hvidløg

  • Peber

  • Frisk Timian

  • Frisk Basilikum

  • Frisk Rosmarin

  • 5×5 cm. Knoldselleri

  • 5 champinon

  • Bacon i tern

  • Bacon i slices

  • 1 mørk øl

Directions

  • Hak alle grøntsager og læg dem i bunden af stegesoen.
  • Fyld køllen op indvendigt med bacon tern og krydderurter.
  • Beklæd køllen med Lurpak smør stykker, bacon slides og drys hakkede waldnødder hen over.
  • Læg stegen i soen og hæld øllen henover og læg låg på. Stil soen i en kold ovn og lad den stege i 5 timer ved 80 grader. Til sidst en time ved 180 grader.
  • Husk at lade stegen hvile inden du skærer den ud, for mig passede det fint med tiden det tog for mig, at lave opbagt sauce af væden fra stegen.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *