Nudelsuppe Alá Naja (min dejlige datter)
To personer:
Ingredienser:
– 2 hønseboullion
– 1 spsk. østers sauce
– 1/2 svinemørbrad (eller andet kød)
– 2 brune champoinon
– 1 forårsløg
– 2 blade spidskål
– 2 firkanter med nudler (eller risnudler)
– 1 L vand
– Sesamfrø
– 1/2 sosk. Fiskesauce
– 1/2 side tørret tang
– 4 spsk. soyasauce
– 1/2 tsk. Chilli olie
– 1 tsk. Honning
– 1 spsk. sesam frø
– 1/2 sesamolie
Fremgangsmåde:
– Puds den halve mørbrad, så alle sener er af og kødet ser rent og lækkert ud, skær det så i 1 1/2 cm. Tykke skiver
– Snit spidskål, champingon, forårsløg groft og læg ned til kødstykkerne
– Hæld 1 L vand i gryden og varm vandet op med kød og grøntsager i, når det er varmt opløses boulliinterningerne heri.
– Kog op og tilsæt alt andet end sesamolie og sesam frø
– Lad retten simre til
– Kødet er kogt helt
– Når du hælder suppen op inden servering tilsættes
– Sesamolien og sesamfrøene
En super lækker smagfuld og sund ret, som de fleste kan lide. Den smager vidunderlig dagen efter, så lav gerne flere portioner. Det er Naja’s egen opskrift



