Panang af kanin

Retten kan serveres med frisk kogte ris, nudler eller/og Spidskålssalat.

Spises med pinde eller gaffel.

Panang af kanin

Recipe by Avi AbelsenCourse: Uncategorized
Portioner

4

kuverter
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calorieskcal

Ingredients

  • 500-600 g. Kaninkød/fasankød/kyllingekød Oksemørbrad eller andet kød.

  • 2-3 cm. Panang Karry Pasta (købes i Thaishop eller Bilka) Kig på farven alt efter hvor stærk du vil have din smag. Jeg plejer at lave tre cm. “pølse” på en grydeske.

  • 2 Spsk. Madolie

  • 2 Dåser Kokosmælk

  • 1 dåse Bambus skud

  • 2 spsk. Palmesukker eller almindelig rørsukker

  • 2 Spsk. Fiskesauce (købes i Thaishops eller Bilka)

  • 2 Spsk. Svampesauce (mushroomsauce en glas flaske sort “klisteragtigt” masse)

  • 10 Blade af frisk Basilikum

  • 1 Rød snackpeber (skæres i strimler)

  • 6 Kaffir Limeblade (købes i Thaishop eller Bilka, man kan både få dem friske, frosne eller tørrede)

  • 1/2 kop Cashewnødder

  • 1/2 tsk. Ingefær

Directions

  • Opvarm Olien i en WOK, eller wokligende pande/gryde.
  • Steg Karrypastaen sammen med madolien. Her er det vigtigt, at “brænde” karry´en af ved forholdsvis høj varme (ca. 1 minut), så “bitterheden” forsvinder. Husk aldrig at holde ansigtet hen over komfuret, i denne process, da det er meget stærke dampe det afgiver, som kan rive i lungerne længe efter.
  • æld Kokosmælken, fiskeolien, svampesaucen i og rør rigtig godt rundt, så du får en jævn blanding.
  • Tilsæt de fint skårede kødstrimler jævnt, sørg for at der er afstand imellem kødstykkerne, så det ikke klumper sammen Lad blandingen “simre” til kødet får en lys farve.
  • Tilsæt nu Basilikum,rørsukker, bambusskud og Kaffir Limeblade – rør godt rundt, så smagen fordeler sig. Hvorefter du tilsætter strimler af Snackpeber og cashew nødder, jævnt fordelt.
  • Nu skal retten simre i ca. 10 minutter.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *