Burger af nyskudte fasaner – Ala’ Avi
Ingredienser:
– Pankorasp
– Æg (1/2 pr. Mand)
– Krydderier (Jeg brugte Herb d’ Provence, Baconkrydderi (købt i Normal mener jeg), Allaround krydderi.
– Fuldkorns bolle
– Sharonfrugt
– Syltet agurkesalat
– Cipotle mayo (køvte en lille bøtte fra Sunset Bouleward).
– Sød chillisauce
– Syltetøj. (1 tsk. Pr. Burger).
– Spidskål/Rødkål
– Fritureolie
– Store kartofler (2 stk. pr. Mand)
Fremgangsmåde
– Rens alt “urent” fra brysterne (indtrukne fjer/hagl ect.) og bank dem helt flade, hænd krydderier på begge sider og lad “trække”.
– Varm friture olien op så den er helt varm
– Vend snitzlerne i æg og pankorasp (tryk godt til så der bliver meget rasp på alle sider.
– Dybsteg kødet
– Rist bollerne
– Læg hhv. så chillisauce, spidskål ovenpå bunden af bollen
– Læg den afdryppede fasan snitzel på
– Så topper du med hhv. Chipotle mayo, Shronfrugt skåret i skiver, syltetøj og agurkesalat
– Serveres med håndskårne pomme frites, som er dybtstegt til de er helt sprøde (tager tid).
Jeg valgte at lave “Tenders” af det lille stykke på brystet som altid river sig løs, dyppet i sød chillisauce





