Smagsbomben alá Avi
– med røget dyrekød på bund af æg og spidskål, toppet med friske bær og granatæble
EN REN VINDER
Med denne helt fantastiske “Smagsbombe” fyldt med alverdens OMAMI – der er sødt/surt/syrligt/blødt/knasende/Kraftigt/salt/krydret/frisk.
Med denne ret, får du enhver gæst til dit frokostbord/forret til at fyldes med en oplevelse, som får fuglende til at synge. Der er SÅ meget smag i denne anretning, så meget fylde og alligevel føles den hverken for tung eller omfattende.
Du kan vælge at lave den som “hapser” med minitoast eller Blinnies, eller som en hel/halv ret, med et ristet toastbrød (evt. halve skåret fra hjørne til hjørne), vendt i æg og friske krydderurter.
Du kan vælge at lave den med en ren flødeost, hvis du hellere vil have den mindre krydret.
Recipe Card
Course: Frokost, forret4
portioner40
minutesIngredients
Saltet og Røget rådyrkød
Granatæble
Pikant ost (eller anden krydderost)
Spidskål
Pisket æg
Frisk Timian og Rosmarin
Brød (jeg brugte bare et daggammelt rundstykke, som jeg skar i tynde skiver).
Salt og Peber
Bacon i skiver
Smør til stegning
Directions
- Pisk ægene godt sammen, tilsæt salt, peber og friske krydderurter og vend brødet heri, lad det ligge lidt tid, så det “suger” til det er helt “mættet”.
- Snit Spidskål fint
- Steg de æggefyldte brødskiver i smør, ved moderat varme.
- Steg bacon skiverne til de er sprøde.
- Læg tynde skiver af røget kød, ovenpå i et jævnt lag.
- Drys til slut med granatæblekerner og friske krydderurter.
Notes
- Bon Appetit! Kan nydes som exclusiv frokost, eller som fyldig forret.