|

Smagsbomben alá Avi

– med røget dyrekød på bund af æg og spidskål, toppet med friske bær og granatæble

EN REN VINDER

Med denne helt fantastiske “Smagsbombe” fyldt med alverdens OMAMI – der er sødt/surt/syrligt/blødt/knasende/Kraftigt/salt/krydret/frisk.

Med denne ret, får du enhver gæst til dit frokostbord/forret til at fyldes med en oplevelse, som får fuglende til at synge. Der er SÅ meget smag i denne anretning, så meget fylde og alligevel føles den hverken for tung eller omfattende.

Du kan vælge at lave den som “hapser” med minitoast eller Blinnies, eller som en hel/halv ret, med et ristet toastbrød (evt. halve skåret fra hjørne til hjørne), vendt i æg og friske krydderurter.

Du kan vælge at lave den med en ren flødeost, hvis du hellere vil have den mindre krydret.

Recipe Card

Recipe by Avi AbelsenCourse: Frokost, forret
Portioner

4

portioner
Tilberedningstid

40

minutes

Ingredients

  • Saltet og Røget rådyrkød

  •  Granatæble

  • Pikant ost (eller anden krydderost)

  • Spidskål

  • Pisket æg

  • Frisk Timian og Rosmarin

  • Brød (jeg brugte bare et daggammelt rundstykke, som jeg skar i tynde skiver).

  • Salt og Peber

  • Bacon i skiver

  • Smør til stegning

Directions

  • Pisk ægene godt sammen, tilsæt salt, peber og friske krydderurter og vend brødet heri, lad det ligge lidt tid, så det “suger” til det er helt “mættet”.
  • Snit Spidskål fint
  • Steg de æggefyldte brødskiver i smør, ved moderat varme.
  • Steg bacon skiverne til de er sprøde.
  • Læg tynde skiver af røget kød, ovenpå i et jævnt lag.
  •  Drys til slut med granatæblekerner og friske krydderurter.

Notes

  • Bon Appetit! Kan nydes som exclusiv frokost, eller som fyldig forret.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *