|

Vildt rusk om snusk i flødesauce Ala’ Avi

Ingredienser:

– råvildt filet (enderne, som måske ikke er så “pæne” i en steg.

– Bacon

– Friske svampe

Lidt madlavningsfløde

– 1 fed hvidløg

– 1/2 hvidt løg

– Frisk Timian og rosmarin

– Salt og peber

– Waldnødder

– Porrer

– Madlavningsfløde

– Fint snittet spidskål, ris eller pasta

Fremgangsmåde:

– Snit hvidløg, løg, Bacon, svampe, Timian og rosmarin, salt, peber og porrer så fint du kan.

– Hæld olie på panden og steg grøntsagerne sammen med Bacon, filetstykkerne til de er lidt rosa indeni (ikke for længe) tag filet op i en lille skål.

– Hæld fløde ved indholdet på panden og kog op.

– Tilsæt filetstykkerne og lad simre i ca.5 minutter.

Serveres ovenpå fintsnittet spidskål, kartofler ris eller pasta. Til sidst knuses waldnødder med fingrene henover.

Smager fantastisk!

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *