Vildt rusk om snusk i flødesauce Ala’ Avi
Ingredienser:
– råvildt filet (enderne, som måske ikke er så “pæne” i en steg.
– Bacon
– Friske svampe
– 1 fed hvidløg
– 1/2 hvidt løg
– Frisk Timian og rosmarin
– Salt og peber
– Waldnødder
– Porrer
– Madlavningsfløde
– Fint snittet spidskål, ris eller pasta
Fremgangsmåde:
– Snit hvidløg, løg, Bacon, svampe, Timian og rosmarin, salt, peber og porrer så fint du kan.
– Hæld olie på panden og steg grøntsagerne sammen med Bacon, filetstykkerne til de er lidt rosa indeni (ikke for længe) tag filet op i en lille skål.
– Hæld fløde ved indholdet på panden og kog op.
– Tilsæt filetstykkerne og lad simre i ca.5 minutter.
Serveres ovenpå fintsnittet spidskål, kartofler ris eller pasta. Til sidst knuses waldnødder med fingrene henover.
Smager fantastisk!




