Lændesteg Alá Avi

Steg med masser af grønt, hertil lækre hjemmesyltede græskar (en sød jagtvenindes gave) flødekartofler og sauce af væden fra stegen.

Lændesteg Alá Avi

Recipe by Avi AbelsenCourse: Hovedret
Servings

4-6-8

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

2

hours 
Calorieskcal

Ingredients

  • – En lændesteg med knogler til smag

  • – 1 stk. Porrer

  • – 1 stort rødløg,

  • – 3 fed hvidløg

  • – 2 rødbeder

  • -5 forårsløg

  • – 1 tsk. vaniliesukker

  • – 1/2 limefrugt

  • – 1 dl. mandler,

  • – frisk timian og rosmarin

  • – 1 pk. med Bacon slices

  • – 1 stor Grimbergen Ambré mørk øl

  • Sauce:

  • – 30 g. Lurpak smør

  • – 2 store spsk. mel

  • – 5 dl.Vildt boullion

  • – 1 dl. madlavningsfløde

Directions

  • Hak alle grøntsager groft
  • æg stegen ovenpå grøntsagerne
  • Beklæd stegen med Bacon slices og drys med krydderier
  • overhæld det hele med øllen.
  • æt den ind i en kold ovn og lad simre i 2 timer ved 110 grader
  • Sauce:
  • Blødgør smørret og ælt det godt sammen med melen til en smørbolle
  • æld boullion i en lille tykbundet gryde og tilsæt smørbollen
  • ør godt rundt og tilsæt passende mægde peber og kulør til saucen har en varm mørk brun farve

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *