Lændesteg Alá Avi
Steg med masser af grønt, hertil lækre hjemmesyltede græskar (en sød jagtvenindes gave) flødekartofler og sauce af væden fra stegen.
Lændesteg Alá Avi
Course: Hovedret4-6-8
servings30
minutes2
hoursIngredients
– En lændesteg med knogler til smag
– 1 stk. Porrer
– 1 stort rødløg,
– 3 fed hvidløg
– 2 rødbeder
-5 forårsløg
– 1 tsk. vaniliesukker
– 1/2 limefrugt
– 1 dl. mandler,
– frisk timian og rosmarin
– 1 pk. med Bacon slices
– 1 stor Grimbergen Ambré mørk øl
Sauce:
– 30 g. Lurpak smør
– 2 store spsk. mel
– 5 dl.Vildt boullion
– 1 dl. madlavningsfløde
Directions
- Hak alle grøntsager groft
- æg stegen ovenpå grøntsagerne
- Beklæd stegen med Bacon slices og drys med krydderier
- overhæld det hele med øllen.
- æt den ind i en kold ovn og lad simre i 2 timer ved 110 grader
- Sauce:
- Blødgør smørret og ælt det godt sammen med melen til en smørbolle
- æld boullion i en lille tykbundet gryde og tilsæt smørbollen
- ør godt rundt og tilsæt passende mægde peber og kulør til saucen har en varm mørk brun farve







