|

Bukkefarsringe Alá Avi

UHA…! DE var gode..!

Bukkefarsringe Alá Avi

Recipe by Avi AbelsenCourse: Frokost, Hovedret
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 500 g. Hakket bukkekød med 15 % bacon

  • – Frisk Timian og Rosmarin, salt og peber

  • – 1/2 porre

  • – 1 løg

  • – 2 Fed Hvidløg

  • – 1 æg

  • – 1 dl. Mel

  • – 1 lille håndfuld Waldnødder

  • – Saft fra 1/2 Appelsin

  • – 1 dl. Mælk

  • – Bacon Slices

Directions

  • Finhak alle grøntsager
  • Bland alle ingredienser sammen i en skål
  • Form farsen til en frikadelle og efterfølgende til en “puk-lignende” form.
  • Slyng baconslices omkring farsen og stik 1/2 træ tandstik igennem så baconen er “låst”
  • Steg på ALLE sider, så alle overflader er sprøde – lidt en kunst.
  • Læg låg på panden og skru ned for varmen, til helt lav varme og lad simre til de er gennemstegt.
  • Serveres med salat/kålsalat, kartofler og sauce.
  • Kan evt. “dryppes” med stærk chilli

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *