Bukkefarsringe Alá Avi
UHA…! DE var gode..!
Bukkefarsringe Alá Avi
Course: Frokost, Hovedret4
servings30
minutes40
minutes300
kcalIngredients
500 g. Hakket bukkekød med 15 % bacon
– Frisk Timian og Rosmarin, salt og peber
– 1/2 porre
– 1 løg
– 2 Fed Hvidløg
– 1 æg
– 1 dl. Mel
– 1 lille håndfuld Waldnødder
– Saft fra 1/2 Appelsin
– 1 dl. Mælk
– Bacon Slices
Directions
- Finhak alle grøntsager
- Bland alle ingredienser sammen i en skål
- Form farsen til en frikadelle og efterfølgende til en “puk-lignende” form.
- Slyng baconslices omkring farsen og stik 1/2 træ tandstik igennem så baconen er “låst”
- Steg på ALLE sider, så alle overflader er sprøde – lidt en kunst.
- Læg låg på panden og skru ned for varmen, til helt lav varme og lad simre til de er gennemstegt.
- Serveres med salat/kålsalat, kartofler og sauce.
- Kan evt. “dryppes” med stærk chilli

