Marineret mørbrad af råvildt i sousvide
På bund af groft brød, beklædt med moden advokado, mandelflager og fransk honning.
Ingredienser:
- Mørbrad af vildt
- Madelflager
- Advokado
- Flydende honning
- Løg og hvidløg
- Frisk Timian og Rosmarin
- Ilie og smør
- Groft brød
Fremgangsmåde.
- Inden de fryses ned/kommer på køl snittes løg, hvidløg, salt og peber, timian og rosmarin og tilsættes kødet sammen med honning i vaccumpose.
- Kødet sousvides i 15- 20 min ved 56 grader, alt efter tykkelse
- Nu steges kødet hårdt, til der er en stegeskorpe (ikke længere) på panden med olie og smør
- Brødet ristes og beklædes med kødet skåret i skiver, samt advokado og mandelflager.
- Til sidst overhældes det let med flydende honning
Kan serveres som let frokost eller forret. (resten kan skæres ud i små stykker og blandes i hundeskålen med tørkost)



