|

Marineret mørbrad af råvildt i sousvide

På bund af groft brød, beklædt med moden advokado, mandelflager og fransk honning.

Ingredienser:

  • Mørbrad af vildt
  • Madelflager
  • Advokado
  • Flydende honning
  • Løg og hvidløg
  • Frisk Timian og Rosmarin
  • Ilie og smør
  • Groft brød

Fremgangsmåde.

  • Inden de fryses ned/kommer på køl snittes løg, hvidløg, salt og peber, timian og rosmarin og tilsættes kødet sammen med honning i vaccumpose.
  • Kødet sousvides i 15- 20 min ved 56 grader, alt efter tykkelse
  • Nu steges kødet hårdt, til der er en stegeskorpe (ikke længere) på panden med olie og smør
  • Brødet ristes og beklædes med kødet skåret i skiver, samt advokado og mandelflager.
  • Til sidst overhældes det let med flydende honning

Kan serveres som let frokost eller forret. (resten kan skæres ud i små stykker og blandes i hundeskålen med tørkost)

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *