|

Vildand i Rom Alá Avi

Vildand i Rom – med butternut græskar, blåbær, æbler, drysset med grofthakkede mandler

Wauuuu…! Hvilken helt speciel udsøgt og blid smag.

Vildand i Rom alá Avi

Recipe by Avi AbelsenCourse: Frokost, Hovedret
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calorieskcal

Ingredients

  • – Vildandebryst

  • – Butternut græskar

  • – Mandler

  • – Æbler

  • – Blåbær

  • – Rom evt. med smag

  • – Smør

  • – Salt og Peber

Directions

  • Skær græskarkødet i firkanter på ca. 2×2 cm.
  • Skær æbet i både og læg dem i et fad
  • Læg vildandebrystet ovenpå æblerne og drys flagesalt og peber hen over
  • Nu fordeler du græskarstykker og blåbær rundt langs Andebrystet
  • Hæld lidt vand i fadet(ikke hen over anden).
  • Hæld rom hen over anden i en tynd stråle
  • æt i en forvarmet ovn på 180 grader og steg i ca. 20 min
  • Min and fik for længe, (40 min.) – derfor blev den lidt tør, næste gang bliver det kun de ca. 20 min.
  • Serveres med spidskåls salat, mormorsalat eller andet godt. Samt “nemme kartofler” med skræl.
  • Man kan vælge at blende garnituren fra fadet, for så efterfølgende at lave en sauce, eller fordele det ud over kødet.
  • Vi valgte bare lidt smør til kartoflerne.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *