Vildand i Rom Alá Avi
Vildand i Rom – med butternut græskar, blåbær, æbler, drysset med grofthakkede mandler
Wauuuu…! Hvilken helt speciel udsøgt og blid smag.
Vildand i Rom alá Avi
Course: Frokost, Hovedret4
servings30
minutes40
minutesIngredients
– Vildandebryst
– Butternut græskar
– Mandler
– Æbler
– Blåbær
– Rom evt. med smag
– Smør
– Salt og Peber
Directions
- Skær græskarkødet i firkanter på ca. 2×2 cm.
- Skær æbet i både og læg dem i et fad
- Læg vildandebrystet ovenpå æblerne og drys flagesalt og peber hen over
- Nu fordeler du græskarstykker og blåbær rundt langs Andebrystet
- Hæld lidt vand i fadet(ikke hen over anden).
- Hæld rom hen over anden i en tynd stråle
- æt i en forvarmet ovn på 180 grader og steg i ca. 20 min
- Min and fik for længe, (40 min.) – derfor blev den lidt tør, næste gang bliver det kun de ca. 20 min.
- Serveres med spidskåls salat, mormorsalat eller andet godt. Samt “nemme kartofler” med skræl.
- Man kan vælge at blende garnituren fra fadet, for så efterfølgende at lave en sauce, eller fordele det ud over kødet.
- Vi valgte bare lidt smør til kartoflerne.





