Dåvildt filét i Honning Alá Avi

Dåvildt filét i Honning Alá Avi

Recipe by Avi AbelsenCourse: Garvning af skind
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • Honningstegt Dåkalvefilet med mandler i rødvinssauce, hertil flødekartofler og coleslawssalat – smager Himmelsk!

  • Ingredienser:

  • – Filet af vildt, vaccumpakket

  • – 1 dl. Flydende honning

  • – Olie/smør

  • – Timian og rosmarin

  • – Salt og Peber

  • – 1 dl. Rødvin

  • – Svampe

  • – 2 dl. Madlavningsfløde

  • – Saucejævner og kulør

  • – 1 håndfuld mandelflager

  • – 1 sousvide eller en gryde med vand

Directions

  • Fremgangsmåde:
  • Sousvide kødet i ca. 1 time pr. Kg. Kød ved ca. 54 grader.
  • Tag olie/smør på panden og brun kødet ved høj varme fra start (det skal syde).
  • Drys timian, rosmarin, salt og peber, samt mandelflager hen over kødet og hæld honningen forsigtigt hen over.
  • Når der er god fast stegeskorpe, tilsættes madlavningsfløde, kulør, rødvin og svampe.
  • (Pas på ikke at stege for længe).
  • Tag kødet af panden og tilsæt jævning, bag saucen op til den er godt tyk, så den kan fæstne på kødet.
  • Læg kødet tilbage i saucen på panden og hæld saucen op over den så den bliver indhyllet.
  • Hviles i ca. 10 min og udskæres til servering.
  • Serveres med ønsket tilbehør.
  • Du kan roligt lave en hel filet, det smager fantastisk dagen efter!…!

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *